Britta Lassen

Ik geloof in de kracht van creatief denken. Creativiteit is het proces om te komen tot iets nieuws. Creatieve denk-technieken helpen daarbij. Niet alleen om nieuwe ideeën voor producten of diensten te ontwikkelen, maar ook bij het oplossen van organisatieproblemen, zelfontwikkeling en (culturele) veranderprocessen. 

 

Denken en doen met een twist 

Met Training with a Twist wil ik bijdragen aan vernieuwing in organisaties. Zonder vernieuwing staat iedere organisatie stil. De Twist betekent een draai naar een andere richting. Je vraagstuk vanuit een ander perspectief bekijken zorgt voor energie en eyeopeners. 

 

Vernieuwen en kansen ontdekken

Verandering ontstaat  daar waar mensen openstaan voor iets nieuws. Ik help mensen en teams om ingesleten patronen te doorbreken en een creatieve denkcultuur te ontwikkelen. Dat betekent: werken vanuit een gezamenlijke ambitie, ruimte om te experimenteren, uitstel van oordeel, open communiceren en aansluiten op elkaar. Door het stimuleren van een creatieve denkcultuur ontstaat een het-kan-wel-houding waardoor mensen op zoek gaan naar nieuwe invalshoeken, kansen en oplossingen. Mijn aanpak is positief, oplossingsgericht en creatief en leidt tot een verbetering in het persoonlijk én professioneel presteren. Met als resultaat organisaties en medewerkers die onderscheidend, energiek en vernieuwend ondernemen.

 

ADRES

Timorplein 42

1094 CC Amsterdam

t.o. Borneostraat 65

 

Let op, de deur zit tussen Studio K en de fietsenmaker in, aan de lange kant van het gebouw.

BEREIKBAARHEID

Het gebouw is zowel per auto, als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Let op, de deur zit tussen Studio K en de fietsenmaker in, aan de lange kant van het gebouw.

 

Auto:

Er is voldoende parkeergelegenheid op de openbare weg (betaald parkeren). De snelweg A10 (afslag 114) ligt op ca. 5 minuten rijden met de auto.

 

OV – trein:

Treinstation Amsterdam Muiderpoort ligt op ca. 10 minuten loopafstand.

 

OV – tram:

Tram 14 (halte Zeeburgerdijk) ligt op ca. 2 minuten loopafstand.

 

CONTACT

Neem voor meer informatie contact op met:

 

Marijke Krabbenbos

marijke@ideacompany.nl

06 - 4115 4946

 

Spontaan aanbellen mag ook!

 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now