Britta Lassen

Ik geloof in de kracht van creatief denken. Creativiteit is het proces om te komen tot iets nieuws. Creatieve denk-technieken helpen daarbij. Niet alleen om nieuwe ideeën voor producten of diensten te ontwikkelen, maar ook bij het oplossen van organisatieproblemen, zelfontwikkeling en (culturele) veranderprocessen. 

 

Denken en doen met een twist 

Met Training with a Twist wil ik bijdragen aan vernieuwing in organisaties. Zonder vernieuwing staat iedere organisatie stil. De Twist betekent een draai naar een andere richting. Je vraagstuk vanuit een ander perspectief bekijken zorgt voor energie en eyeopeners. 

 

Vernieuwen en kansen ontdekken

Verandering ontstaat  daar waar mensen openstaan voor iets nieuws. Ik help mensen en teams om ingesleten patronen te doorbreken en een creatieve denkcultuur te ontwikkelen. Dat betekent: werken vanuit een gezamenlijke ambitie, ruimte om te experimenteren, uitstel van oordeel, open communiceren en aansluiten op elkaar. Door het stimuleren van een creatieve denkcultuur ontstaat een het-kan-wel-houding waardoor mensen op zoek gaan naar nieuwe invalshoeken, kansen en oplossingen. Mijn aanpak is positief, oplossingsgericht en creatief en leidt tot een verbetering in het persoonlijk én professioneel presteren. Met als resultaat organisaties en medewerkers die onderscheidend, energiek en vernieuwend ondernemen.