Tamar de Klijn

TOKO73 helpt om met grafisch ontwerp de identiteit en boodschap effectief over te brengen op de doelgroep. TOKO73 is in de eerste plaats een bureau voor grafisch ontwerp, maar denkt en kijkt veel verder dan dat. Met creativiteit en theorische kennis helpt TOKO73 graag bij het overbrengen van de boodschap. We ontwikkelen magazines, boeken, huisstijlen, websites en meer, soms in samenwerking met andere professionals.

 

TOKO73 is een eenmanszaak, maar werkt zelden alleen. TOKO73 zoekt graag de samenwerking op binnen een groot netwerk van specialisten uit uiteenlopende vakgebieden: grafisch ontwerpers, ruimtelijk ontwerpers, fotografen, illustratoren, tekstschrijvers, webbouwers et cetera. Zo kunnen we voor elk project de juiste mensen selecteren, fullservicediensten bieden en kunnen we ook grotere opdrachten aan.

ADRES

Timorplein 42

1094 CC Amsterdam

t.o. Borneostraat 65

 

Let op, de deur zit tussen Studio K en de fietsenmaker in, aan de lange kant van het gebouw.

BEREIKBAARHEID

Het gebouw is zowel per auto, als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Let op, de deur zit tussen Studio K en de fietsenmaker in, aan de lange kant van het gebouw.

 

Auto:

Er is voldoende parkeergelegenheid op de openbare weg (betaald parkeren). De snelweg A10 (afslag 114) ligt op ca. 5 minuten rijden met de auto.

 

OV – trein:

Treinstation Amsterdam Muiderpoort ligt op ca. 10 minuten loopafstand.

 

OV – tram:

Tram 14 (halte Zeeburgerdijk) ligt op ca. 2 minuten loopafstand.

 

CONTACT

Neem voor meer informatie contact op met:

 

Marijke Krabbenbos

marijke@ideacompany.nl

06 - 4115 4946

 

Spontaan aanbellen mag ook!

 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now